Hoe kunnen we helpen?

Hoe werkt het?
De live online escape room geeft jou de kans om de nieuwe generatie van escape games te ontdekken, en dit zonder je huis te moeten verlaten. De Remote Escape Room bezorgt jou en jouw vrienden of familie een onbeperkte ervaring om samen te komen en jullie sociale contacten te onderhouden. Onze eigen game master stelt zich volledig fysiek ter beschikking van jullie, live in de door jullie gekozen room, daarom is het zo een unieke ervaring. Zij/hij zal jullie instructies volgen om rond te lopen in de kamer en met behulp van een webcam zullen jullie exact zien wat hij/zij ziet. Vind aanwijzingen, achterhaal de connecties en los de puzzels op. Je zal elkaar nodig hebben om samen als één team te werken en de uitdagingen van de escape room onder ogen te zien. Maak je klaar voor de onverwachte ervaring van dit super leuk avontuur!
Wat heb je nodig bij het spelen van dit online spel?
Om het spel te spelen zal je een goede internet connectie nodig hebben, evenals een apparaat met camera en microfoon (dit kan een PC of een laptop zijn). Het spel wordt geactiveerd door de game master ongeveer 10 minuten voor de start, hierna kan je inloggen met de link die wij met jullie delen bij de reservering van het spel. Het is aangeraden om een hoofdtelefoon te gebruiken zodat jij en je teamgenoten niet worden afgeleid door externe geluiden.
Hoeveel mensen kunnen tegelijk spelen?
Het ideale aantal spelers is 2-6 personen.
Welk soort internet heb ik nodig voor het spel?
Hoe sneller hoe beter. Met een netwerk dat toelaat om ongestoord te videochatten, zal het spel zeer vlot verlopen. Door het hoge dataverkeer is het aangeraden om gebruik te maken van een wifi-connectie (beter dan met mobiele data).
Ik heb geen webcam. Kan ik zonder spelen?
Ja. Jouw eigen webcam is enkel noodzakelijk voor interactie met de andere spelers. Het is gemakkelijker om te communiceren met een webcam, maar zonder kan je ook van het spel genieten.
Moet ik iets van software installeren voor het spel?
Ja, voor je het spel speelt zou je dit moeten installeren ZOOM. Geen zorgen, het is een gratis programma, en je hebt niets anders nodig dan dit programma.
Hoe lang duurt het om een online spel te spelen?
Een online spel duurt ongeveer 60 minuten. Plus ongeveer 10 minuten voor de voorstelling en het afscheid nemen.
Hoe kan ik betalen?
Je hebt de optie om te betalen met een online kredietkaart (Barion) of PayPal.